این فرد درباره حمایت اصلاحطلبان از کلینتون گفت: خانم کلینتون هیچ گاه برای ایران خوب نبوده و نخواهد بود؛ با این وجود آقای ترامپ از وی بدتر است. اصلاحطلبان پیامدهای به قدرت رسیدن ریاست جمهوری هر کدام از گزینههای ریاست جمهوری آمریکا را در روابط ایران با قدرتهای جهانی و بهويژه آمریکا تحلیل میکردند. نیروهای تحولخواه ایران نیز در تحلیلهای خود به این نتیجه رسیده بودند که ترامپ به دلیل غیرقابل پیشبینی بودن وضعیت بدتری از خانم کلینتون برای ایران به وجود خواهد آورد.
فریدون مجلسی همچنین با بیان اینکه با حضور ترامپ در کاخ سفید امکان بروز جنگ وجود دارد گفت: محافظهکاران و گروههای رادیکال راستگرا در ایران به شکلهای مختلف از به قدرت رسیدن ترامپ در آمریکا حمایت میکردند. ترامپ به شکلهای مختلف از مبارزه با داعش حمایت میکرد و در این زمینه با روسیه و سوریه همرای بود. در نتیجه راستگرایان ایران تمایل بیشتری نسبت به ترامپ داشتند و با پیروزی وی نیز رضایت بیشتری پیدا کردند. نکته دیگری که دیدگاههای ترامپ و رادیکالهای سیاسی در ایران را به هم نزدیک میکرد این بود که هر دو به شکلهای مختلف از «جنگ» حمایت میکنند.
وی افزود: بدون شک یکی از دلایلی که اصلاحطلبان به صورت تلویحی از خانم کلینتون حمایت میکردند این بود که خطر بروز جنگ در صورتی که ایشان به ریاست جمهوری میرسید به مراتب کمتر از ترامپ بود. به نظر من یکی از دلایل پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری و اقبال مردم آمریکا از وی به دلیل تهدیدهایی بود که رادیکالهای راستگرا در ایران در ماههای منتهی به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نسبت به این کشور مطرح میکردند. تندروهای سیاسی در ایران که حتما نباید عنوان میکردند «زنده باد ترامپ». کسی هم چنین انتظاری از این گروه نداشت. با این وجود رفتار و رویکرد تهدیدآمیز این گروهها برای ترامپ دستاویزی شد که با آن برای خود یک بسیج مردمی به وجود بیاورد و روی امواج تودههای مردم آمریکا سوار شود. ترامپ عنوان میکرد من با کسانی که به پرچم آمریکا اهانت کنند برخورد خواهم کرد. بدون شک مطرح کردن چنین مسائلی برای مردم آمریکا شادی آور است.